Spartak Trnava postúpil po skvelom výkone do play off Európskej ligy

06.08.2011 01:30

Futbalisti Trnavského Spartaka po výbornom výkone postúpili do baráže Európskej ligy cez Levski Sofia. Trnave nevyšiel prvý polčas, keď v 11. min po hlavičke hráča Levski Arsa prehrával 0:1. Futbalisti Trnavy sa prvý polčas dostávali do útoku len z brejkov ale za to ani hráčov Levski nepustili do koncovky. Druhý polčas po zmene strán sa Spartak dostával do tlaku aj vďaka perfektnému kotlu a divákom. Už v 52. min po skvelej ľavačke Ladislava Tomačeka vyrovnal na 1:1. Zverenci Pavla Hoftycha zatlačili súpera pred pokutové územie, keď v 59. min nariadil hlavný rozhodca pokutový kop, ktorý Ladislav Tomáček premenil a Spartak tak zvýšil na 2:1. Celých 30. min druhého polčasu futbalisti Trnavy nepúštali hráčov Levski do svojej obrany a napokon sa išlo do predĺženia. V predĺžení mohol rozhodnúť už Ladislav Tomaček, ktorý siahal na hattrick ale napálil to rovno do brvna. Spartak dohrával predĺženie bez vylúčeného Patrika Čarnotu. Pár minút po ňom dostal červenú kartu hráč Levski Green. Táto dráma sa dostala až do penaltového rozstrelu. Prvý pokus mal hráč Levski Jovov ale skvely kapitán Trnavského Spartaka Martin Raška ju zlikvidoval. Postup spečatili Karhan, Hanzel, Procházka, Tomaček a Kaščák. Tento postup videlo krásnych 12.159 divákov.

 

Spartak Trnava - Levski Sofia 2:1 pp (2:1,0:0), 5:4 na penalty

 

Góly: 52.a 59. Tomaček (druhý z 11 m) - 11. Ars, ČK: 97. Čarnota (za druhú ŽK) - 102. Greene, ŽK: Tomaček, Vyskočil, Koubský, Čarnota - Mulder, Risp, Starokin, Toni Calvo, rozhodoval: H.K. Johnsen (Nór.), 12.159 divákov.

 

 

Spartak Trnava: Raška - Čarnota, Gross, Koubský, Ľ. Hanzel - Procházka, Karhan, Kaščák, Bicák (73. Gogolák, 120. Ciprys) - Tomaček, Vyskočil (118. Čvirik)

Levski Sofia: Iliev - Mulder, Miliev (52. Dimov), Risp, Starokin - Greene, Gadžev - Jovov, Cvetkov (69. Toni Calvo), Mladenov (100. Rajkov) - Ars

 

 

 

Diskusná téma: Spartak Trnava postúpil po skvelom výkone do play off Európskej ligy

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok